top of page
mika_01_edited.jpg

Mika Paalanen

MEP Chef

Halu tehdä työtä joka tuntuu itselle merkitykselliseltä.

Jokaisella on intohimoja jotakin asiaa kohtaan, joku on intohimoinen golffari, toinen maratoonari, kolmas käyttää kaiken aikansa puutarhan hoitoon. 

Yleensä intohimo harrastukseen syntyy pikkuhiljaa, näin kävi myös itselleni. Parikymppisenä muutin pois lapsuuden kodistani, pois äidin herkkujen ääreltä, sain alkaa tekemään ruokaa itse. Nautin heti ruuan valmistamisesta, pikkuhiljaa "nälkä" kasvoi ja aloin kokeilemaan erilaisia ruuan valmistus tapoja ja uusia erikoisia raaka-aineita. 
Kehittelin uusia reseptejä ja fiilistelin itsekseni. 

Tällöin ruuan valmistaminen oli minulle vielä harrastus, olin kouluttautunut ja työskentelin myynti- ja markkinointialalla. Työvuosien kuluessa aloin miettimään, voisinko tehdä tärkeästä harrastuksestani ammatin ja työskennellä aidosti intohimoni parissa. 
Ajatuksesta seurasi hyppy myyntipäällikön työstä ravintolakokki opiskelijaksi, ja matka makujen parissa sai alkaa.
Kymmenen vuoden ajan olen saanut työskennellä monipuolisesti erilaisissa ravintoloissa ja syksyllä 2020 kääntyi viimeisin sivu unelmieni kirjassa ja perustin oman ravintola-alan yrityksen. 
Tarina jatkuu edelleen caterin palveluiden parissa ilahduttaen
asiakkaideni tärkeitä tilaisuuksia. 

MEP CHEF

Persoonallinen, luotettava ja idearikas ravintola-alan monipuolinen toimija.

DSC03019.jpg
liha_03.jpg
sali-03_edited.jpg

Rennolla otteella.

Laadukkaita tuotteita laadukkaista raaka- aineista.

Luotettavasti.

Ota yhteyttä, laadin juuri teille sopivan kokonaisuuden.

bottom of page